Ett litet missförstånd, ett nytt datum

Som ni alla vet kan missförstånd lätt uppstå. Det hände oss idag. Vi skulle som sagt till Stora Sätra och föreläsa idag halv ett men det hade blivit ett missförstånd mellan oss, biträdande rektorn och vissa lärare på deras skola. Vi hade bokat föreläsning idag men de ville att vi hellre skulle komma v.8 då de har "kärleks veckan" men hade i sitt mail till oss glömt att avboka dagens föreläsning. Men det är sånt som händer och det är bara att bita ihop och fortsätta att förbereda oss inför föreläsningen vi fick den 22 februari v.8!


God morgon!

Idag har dagen äntligen kommit! Idag ska vi hålla vår första föreläsning om anorexia på Stora Sätra Skolan här i Gävle! Anna har vaknat omkring 4 gånger inatt eftersom hon vart rädd att försova sig och Alex sov halvdåligt på morgonen (även hon rädd för att försova sig).

Vår slutprodukt med detta PA är våra föreläsningaroch att dessa äntligen drar igång är bara beviset på att vi jobbat bra. Vi kunde inte vara mer nervös och glada på samma gång!

Love
Anna & Alex


23 JANUARI

Hej Hej!

Hur mår ni? Imorse var det kämpit att kliva upp för att gå till skolan och arbeta men tankarna på er gjorde oss pigga! På dagens lektion övade vi på powerpointen och skrev lite om Kristallen (ätstörningsenheten i Gävle). På torsdag åker vi till Stora Sätra för att hålla i våran första redovisning inför åttorna. Önska oss lycka till!

All kärlek till er/Anna och Alex

long time no see

GOTT NYTT ÅR! (bättre sent än aldrig!) Nu var det ett tag sedan sist vi uppdaterade. Vi har ju som alla vet varit på jullov och när skolan drog igång igen har det varit full gång med att förbereda inför vår första föreläsning som är nästa vecka på torsdag på Stora Sätra Skolan. Pirrigt! Därför har vi lagt bloggen lite på sidan men ska nu försöka uppdatera lite då och då!

Ha en bra dag!



/Anna & Alex


RSS 2.0