28 november 2011

GODMORGON!

Hittade nyss en sida där du kan testa dig om du har anorexia/påväg att få. Dock kanske man inte helt kan lita på denna, men är det så att du får ett resultat där det står att du är sjuk bör du kanske ta dig en funderare och ta kontakt med någon hälsocentral, Kristallen ev eller prata med någon i din omgivning om du är rädd för att du fått anorexi och vill göra någonting åt det!

http://www.psykologitest.se/anorexia.php



/Anna & Alex

Maten som fiende

Godmorgon världen!

Jag & Anna sitter och jobbar på i skolcafeterian. Vi håller på att sammanställa det vi har gjort hittills i vårat arbete för att på onsdag nästa vecka ska vi träffa vår handledare och visa upp allt vi gjort. Ungefär som en mitttermins redovisning. Vi försöker även få tag på Solängskolans rektor utan några positiva reslutat. Vi gjorde ju en enkät igår som vi vill komma dit och lämna ut så att vi kan få lite mer fakta om hur medvetna ungdomarna är om deras kropp och deras matvanor. Så vi ska fortsätta att "jaga" rektorn och hoppas på att vi kan komma dit någongång under nästa vecka.

Ha en bra torsdag!

/Alex&Anna

23 November 2011

Hej igen!

Vi ber om ursäkt för att bloggen har vart tyst under en längre tid men nu ska vi åter igen fylla på bloggen med massor av fakta!

Idag har vi gjort klart en enkät som vi tänkte dela ut för 8onde klassare för några skolor här i Gävle, resultatet tänkte vi sedan använda oss av under våra föreläsningar. Vi har även börjat kolla på känsidar som lider/har lidit av anorexia.
Analysmodellen som vi har nämnt tidigare är vi klara med och kommer publicera den här inom kort, så håll utkik!



Känner ni igen dessa? Det är Keira Knightly och Nicole Richie!

RSS 2.0